23.1.09

Laptop Tap tap

0 comments


hehe.. ada duit lebey skit.. Alhamdulillah. so aku beli sebijik laptop kecik neh... dah jadik trend plak kan.. semua pakat nak carik laptop kecik.. ye lah.. ringan nak bawak jalan2 g clubbing..


17.1.09

PMD 2009

0 comments
Dah jadi tradisi MPS, tiap² tahun akan panjat bukit gasing.. sama dengan tahun ni.. tapi yang kurang best sebab buat hari sabtu. Ye lah... sekolah ganti. Tapi budak yang datang sekolah, fuh mcm tak susut pun, semua gila nak panjat bukit gasing. Aku, Jai ngan Zaki ( abang kantin), kitaorang pegi dulu, mau letak papan tanda.. then Zuki n Azlan tinggal dekat sekolah jaga budak bersama cikgu² pompuan yang lain.

Bukit Gasing

10.1.09

BBQ

0 comments
oleh kerana kitaorang ni orang kaya.. so kitaorang pun habiskan duit dekat Korean BBQ.. dekat plaza pantai.. makan sampai muntah hijau.. memang best.. tambah2 daging bbq dia.. aku keja makan ja.. yang tukang masaknya c Lukeman ni.. memang sedap.. try la tengok... kalau pegi hari minggu, sila datang awal, kalau tak, susah mau dapat tempat duduk.. orang ramai sangat..

5.1.09

Selamat Kembali Ke Sekolah

3 comments
=) Tahun ni aku skola petang.. em rasa teruja sangat.. hehe... tah la sebab GB tak de kot.. so hati senang... nak gelak kuat2 pun tak dak sapa nak larang.. yang best, aku datang awal ke skolah, sesi pagi ada lagi, then semua jerit.. EN IHSAN!!!.. OmG =) rasa mcm superstar... haha em ada la gak rasa sedey, tinggal anak2 murid sesi pagi.. tapi bukan tak leh jumpa kan... tiap2 hari leh jumpa.. em tak pe.. petang leh jumpa adik ipaq.. haha wink wink... then ada Najib, so kitaorang leh praktis hari2 dalam bilik muzik.. wawa angan angan baik punya

1.1.09

Hepi Nu Year...

0 comments

Hepi Nu Year... penat.. petang tadi lepak2 dekat Bukit Cerakah, berjalan sampai sesat... thanks God, i tak sambut nu year dalam hutan... wink wink wink